Archief

2022

SOL
68

Ans

Ze kijkt op de klok en beëindigt het telefoongesprek met haar vriendin.‘Over een half uur komt Jacob van zijn werk, ik moet de keuken in. Daag.’Ze maakt het eten klaar, zet de pannen op het fornuis en... lees meer..

SOL
51

Afspraak

De aanwijzingen in de app sturen mij naar een afgelegen parkeerterreintje in het oude stationskwartier. Sinds eind vorige eeuw heeft de tijd hier geen gelijke tred kunnen houden met de oprukkende voor... lees meer..

SOL
186

Miesje

Op de lagere school kwam er een nieuw meisje bij mij in de tweede klas. In haar moederland spraken ze bijna net zoals wij, maar dan een beetje gek. Dat heette Vlaams.We speelden altijd samen.Ze vertel... lees meer..

SOL
92

Gisela

Gisela geniet op mijn gazon van het zomerweer.‘Je blijft toch wel eten?’ vraag ik. ‘De bubbels staan koud en een salade is zo gemaakt.’‘Klinkt verleidelijk. Pas maar op, straks blijf ik nog plakken.’A... lees meer..

Overig
153

Weekend

Langzaam word ik wakker. Ik lig op mijn zij onder het donzen dekbed, lepeltje-lepeltje tegen Esina aan. Het voelt als een warme cocon.Mijn ogen houd ik dicht.Haar hoofd rust op mijn rechterarm die met... lees meer..

SOL
155

Agneta

In de bibliotheek lever ik de geleende DVD in bij de balie.De vrouw voor mij draagt een lange, veelkleurige wollen jas. Wilde krullen komen onder haar gehaakte paarse muts vandaan. Ze vraagt de biblio... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6

Recente Artikelen

Archief