Archief

Februari 2020

120W
1477

Verjaardagscadeautje kopen

‘Mijn nichtje wordt morgen acht en ze is gek op lezen en dieren. Heeft u daar iets voor?‘ ‘Er is net een nieuwe serie verschenen met verhalen en gedichtjes over allerlei dieren. Ook mooi geïllustreer... lees meer..

120W
1572

Want je schrijft het altijd met een Hoofdletter

Urgentie was haar deel. Potten en pannen. De rapen gaar, wie eet ze nog?Trek je chokeknop helemaal uit. En je onderbroek, of nee, liever niet.Wanneer pierlala verdwijnt.Het zo koud hebben is geen leve... lees meer..

120W
1492

Conflict beslecht?

Generaties lang is er recht van overpad om van de boerderij van Haitjema naar het weiland te komen, dwars door de boomgaard van Kolders.Haitjema stopt met boeren en wil op de wei een boerencamping ves... lees meer..

120W
1505

Stichting TETE

In de kroeg raak ik in gesprek met een wat oudere man, Bill. Met zijn vetkuif, leren stropdasje en puntschoenen is hij blijven hangen in de jaren zestig.Ongevraagd, zoals dat gaat in kroegen, vertelt ... lees meer..

Poëzie
1548

Echte liefde

Liefste, ik koester je loensende blikEn je stemgeluid als een kraai met de hikJe trage gang door je slepende voetWaardoor ik altijd op je wachten moetAls ik zie hoe de mensen naar je kijkenOns als het... lees meer..

SOL
1502

Kak

Hij staat in zijn ondergoed voor de spiegel en legt zijn haren met Brylcreem glanzend in het gelid. Tevreden bekijkt hij het resultaat. Dan sprenkelt hij Old Spice op zijn wangen en snuift genietend d... lees meer..

SOL
1473

Comeback

Hij weet het nog niet. Zij vermoedt het en hoopt stilletjes op een wonder.Maar ik ben er wel degelijk en ik weet alles.Ooit was ik de oma van hem, die nog niet weet van mijn bestaan.Nu ben ik een klom... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Recente Artikelen

Archief