Archief

Februari 2018

SOL
1846

Betalingsgeschil

Hij belt aan, zij zegt in de intercom voor wie zij komen.Als de zoemer gaat, duwt hij de deur open en laat haar voor gaan. Eenmaal gezeten voor het bureau van meester Langeraar steekt Frits van wal.‘... lees meer..

120W
1897

Daar gaat mijn handel!

‘Fuck! Fuck! Fuck!’Met tranen in zijn ogen staart Arie naar de grijze haartjes die zijn oogst bedekken. Heel zorgvuldig de aanwijzingen volgend had Arie het nieuwe gewas opgekweekt. Bij de telersvere... lees meer..

SOL
1980

YO!

Reppen YO! Dat is niet mijn ding – MIJN DINGNet zo min als dat ik lekker zingZo denk ik vaak – VAAKJij lult maar raak – RAAKIk mis je melodieAls ik dat zo zie – ZO ZIE! YOOOOO! Zing YOO-YO-YO-YO-YOO!... lees meer..

55W
1858

'Ja, moeder!'

Harrie frunnikt aan zijn donkerbruine spencer. Net zocht hij op wat een mankini is. Hij ziet het contrast tussen hem en zijn alter ego. Toch blijft hij hopen op een relatie. Een spannende relatie me... lees meer..

55W
1751

Niet verklappen, hoor!

Tientallen doen eraan mee. Vanuit het hele land, zelfs vanuit Vlaanderen. Een enkeling vanaf een Mexicaanse berg. Zij schrijven op het forum, kennen elkaar niet. Alleen bij naam. Meestal is dat een s... lees meer..

55W
1848

Werk gezocht

‘Beffen, mevrouwtje?’Verschrikt kijkt zij naar de zwerver.‘Sorry hoor, ik heb geen baan, geen huis en kip noch kraai. Ik doe alles om aan geld te komen.Ieder willekeurig klusje wil ik voor u doen.’Dan... lees meer..

55W
1869

De plaatsvervanger

Zij kijkt hem vragend aan.‘Heeft u een afspraak?’‘Nee, doktertje, nog niet. Je hebt het verprutst bij de bevalling. Mijn vrouw en onze baby zijn gestorven. Ik heb niets meer. Én niets te verliezen.Maa... lees meer..

55W
1839

Irritatie

Met glimmende ogen vraagt hij door. Over materiaal, dikte en kleuren.De verkoopster antwoordt geduldig, blijft beleefd.‘Zijn er verschillende afmetingen? Of zijn condooms one-size-fits-all?’‘Net als b... lees meer..

55W
1801

Verkopershumor

‘Hiermee kan je dus schroeven vast en los draaien?’‘Jazeker, mevrouw. Daarvoor zitten die gratis bitjes erbij.’‘En gaten maken in een plank?’‘Dat doet-ie ook. Maar dan moet u er wel houtboortjes bij k... lees meer..

SOL
1822

Het laatste romantische stel

Ik heb het gehad met de mensheid!De uitdaging om geliefden tot elkaar te brengen en de vonk te doen overslaan, is eruit. Ooit mikte ik op harten met pijl en boog. Vrij trefzeker, al zeg ik het zelf.A... lees meer..

55W
1795

Nieuwe liefde

De herinnering aan mijn overleden Annemijn overschaduwt de eerste vrijpartij met Henriëtte.Onze seks wordt een mislukking.Ik houd me groot.Henriëtte vleit zich tegen mij aan, streelt en kust me overvl... lees meer..

55W
1880

Schrijversduo

Samen als Penfriends op het schrijfforum; hij de verhaallijn, zij de dialogen, hij de fantasie, zij de vrouwelijke ‘touch.’Samen één alias, veel stukjes en veel lof. Dit alles digitaal.Dan de eerste e... lees meer..

SOL
1901

Wedden om een bot?

Zo, dat is ook weer gebeurd!Eten gehad, uit geweest met het baasje en nog even achter het teefje van hiernaast aangezeten. Zo’n klein kefgevalletje, niet dat je zegt; dat is nou een echte hond, zo een... lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13

Recente Artikelen

Archief